Kosten

 

Mei Hemelvaartweekend € 385,00

Juni € 480,00

Juli € 375,00

Augustus € 480,00

September € 375,00

 

In de kosten zijn het beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak begrepen. Ook zijn de kosten voor het charteren van het schip, de professionele schipper en matroos, motorkosten, haven- en sluisgelden, etc. inbegrepen.

 

De bijdrage voor de zoveel mogelijk biologische, vegetarische maaltijden schatten we op € 10 per dag (€ 70 per week). Dit is bij de prijs inbegrepen.

Wordt er meer uitgegeven aan eten dan dient er bijbetaald te worden.

 

Dana

Naar Boeddhistisch gebruik wordt aan het eind van de retraite een gift verwacht. Dit heet ‘Dana’, deze is bij de retraites in 2017 in de prijs inbegrepen. Giften zijn altijd van harte welkom!

 

De retraites zijn zonder winstoogmerk. In tegendeel, wat er aan geld overblijft wordt geschonken aan Centrum Tam Binh, (voorheen School of the Beloved) een nieuw centrum in de stad Hué voor dagbesteding voor jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, die daar ook onderwijs krijgen.

 

Je sponsort door deel te nemen aan een retraite een prachtig goed doel.

In 2016 hebben we € 2150,00 kunnen doneren.

We hopen dat te overtreffen!

 

Inschrijven

Nadat je je hebt aangemeld en de aanbetaling van € 200,00 is bijgeschreven, is je inschrijving definitief.

 

Annuleringen

Hoewel we gehoopt hadden dat een annuleringsbeleid niet nodig zou zijn wijst de praktijk helaas anders uit. Daarom hanteren we het beleid zoals bij andere retraites in onze traditie:

•    annuleren tot 3 maanden voor het begin van de retraite: restitutie van inschrijfgeld na aftrek van € 50,00 administratiekosten;

•    annuleren tussen drie maanden en twee maanden voor het begin van de retraite: restitutie van inschrijfgeld na aftrek van € 100,00 administratiekosten;

•   annuleren tussen twee maanden en een maand voor het begin van de retraite: 50% verschuldigd van de kosten;

•   annuleren tussen een maand voor het begin van de retraite en het begin van de retraite: 100% verschuldigd van de kosten.

Bij annulering proberen we natuurlijk een andere deelnemer in jouw plaats te laten gaan. Als dat lukt dan ben je slechts de administratiekosten verschuldigd.

 

Annuleringen worden alleen geaccepteerd als deze per e-mail gestuurd zijn naar: info@mediterenaanboord.nl

 

In geval van overmacht zoals ziekte, te weinig deelnemers, etc., kan de organisatie een retraite annuleren. Het door jou betaalde geld ontvang je dan uiteraard terug. Een retraite kan door iemand anders worden begeleid.

 

We houden ons het recht voor een deelnemer niet te accepteren.

 

Opgave of vragen

Opgave kan via de pagina Aanmelden.

Mocht je na het lezen van de hele website nog vragen hebben stel die dan svp per mail via de contactpagina

Data 2019

 

19 september

 

03 oktober

 

17 oktober

 

31 oktober

 

20.00 - 21.30 uur

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief